mandag 9. januar 2012

Turen har startet

Etter mye frem og tilbake, har turen endelig startet. Passet ligger trygt i veska med de nødvendige visumene. Glemte selvsagt kameraet mitt i bilen til pappa, men heldigvis glemte han igjen lommeboka hjemme, så vi gjorde byttehandle før jeg dro. Kamera imot pengebok, grei deal.. vet hvem jeg har fått distreheten ifra.

Akkurat nå står jeg på Gardermoen og kikker på menneskene som løper forbi, oppe i hodet mitt har loffer-moduset slått inn, har det ikke travelt.

Videre nå går turen til London, før det blir Hong Kong, Auckland og så fremme i Wellington. Det er drøye 36 timer med fly. Men det gjør meg egentlig ikke noe, som søstersen engang sa "du er som din egen lille festival" så jeg er lett underholdt. Dessuten har jeg med meg tegneserie, så jeg kan sitte litt autistisk, lese og humre for meg selv :-)

Planene for Wellington er ikke helt klare enda.. forsåvidt har jeg ikke så mange planer, annet enn at jeg må rekke det toget engang i Mars. Men jeg skal i allefall ha en brytekamp med Beccy så fort jeg rekker det.. bare sånn for gamle dagers skyld :-)

Oppdaterer vel fortløpende etter som jeg får tak noen dataer.

2 kommentarer: