lørdag 14. januar 2012

Vinden har endelig kommet tilbake pa "normalt" niva her i Wellington. Ganske heftig opplevelse, nar soppelkasser og skilt begynner a ramle rundt en.

Har vaert pa noen gaturer sammen med Beccy na. Skal pa en ny idag. Planen er a ga rundt halvoyen som flyplassen ligger pa. Grovt regnet 2 mil. Pa siden vekk ifra byen er det masse fine strender og sma byer. Sitter na klar med flippfloppene mine, og er spendt pa om jeg kommer hjem iten gnagsar imellom storetas. Har berget bra sa langt. Ble faktsik solbrendt i gar, nar vi gikk i Zealandia. Zealandia er en litt "Jurrasic Park" lignende park, hvor de over noen ar har jobbet med a renske helt for rovdyr, mus, rotter og geiter/hjort. For sa a sette inn igjen kun NZ landske dyr som er utryddingstruet. Malet er a skaffe et omrade med bla Kiwi og andfre fugler og ogler som ikke lenger greier seg pa NZ i "vill" tilstand, grunnet at de ikke har noen forsvarsmekanismer imot feks katter, da de ikke kan fly og har opp under evolusjonen levd uten roKjempespennende a ga der og sjekke om man fant noen av dyra som er slipt los der. Ble ingen kiwi pa meg, men fant andre rarae dyr, for ikke sakke om opplevelsen av a ga inne i skogen.

Dro pa kvelden en liten time nord for wellington (til en plass med et navn jeg hverken greier a uttale eller skrive). Pa veien dit fikk man se mye av variasjonene i NZ ifra fjell og klipper, til sletter, kuller og halvorken.

Har ogsa fatt en ny romkompis, haper og ber om at han flytter idag. Snorker noe sa helt sinnsykt. I tillegg er han verdens minst smidige middelaldrende mann og ligger i overkoya pa senga mi. I natt vaknet jeg i ren redsel for at han skulle ramle igjennom senga og oppa meg. Makan hvordan han romsterte og roterte i senga. Ble stille en stund for han begynte a snorke igjen. Sa da sparket jeg alt jeg kunne i madrassen hans. Ble litt utrivelig en liten stund for a si det sann, men han sluttet i allefall a snorke, og de andre pa rommet var skjont enige.

Men na er frokosten inntatt, sa na er det vel bare a mote opp for spasertur :D

2 kommentarer:

  1. Haha, kan tenke meg angsten over han i overkøya. ;) Håper du har tatt masse bilder i fra Zealandia, husk; Det er lov å legge ut bilder underveis også vet du. ;)

    SvarSlett
  2. Hæ? Hvordan kommenterte jeg som stallmurmel? Valgte google-konto? Jaja, du vet hvem jeg er. ;)

    SvarSlett